Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASTUĆI PROBLEM

Nastavnike i dalje tuku. I nikome ništa... Kad će se prevencija nasilja u školama provoditi i u praksi?

11.04.2024.
u 22:38

Zar se doista ništa efikasnije ne može poduzeti kako zbog vršnjačkog nasilja te napada učenika ili njihovih roditelja na učitelje, nastavnike, profesore i drugo školsko osoblje ne bi tako često u škole morala dolaziti policija?

Komentara 9

Avatar TheJack
TheJack
23:09 11.04.2024.

Nekada je bio zavjet sutnje. Dobijes pljusku od nastavnika i ne prijavljujes nikom. Pogtov ocu. Rzalog praktican. Bolje jedna pljuska, nego dvije + dodatne sankcije.

ME
MEI
23:33 11.04.2024.

Od akcijskih, strateških , prevencijskih...bla-bla-truć-srać-bljuc... filozofiranja i planova nema nikakvih rezultata. Niti će ih biti. Mrtva slova na papiru. Isteklo je vrijeme za prevenciju odavno. Došli smo do trenutka kad treba gasiti požar, a ne prevenirati njegovo rasplamsavanje.

ZE
Zeljac71
00:41 12.04.2024.

gluposti, narod će za pet dana potvrditi da nema potrebe za prevencijom. nažalost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije