Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ublažavanje posljedica rasta troškova
Povratak na članak

Neki umirovljenici dobit će 160 eura dodatka, poznato kada kreće isplata

U ovoj isplati jednokratno novčano primanje (JNP) dobit će 724.699 korisnika mirovine. Osigurano je 69.718.740,00 eura iz Državnog proračuna

Komentari 1

IG
IgorY
15:15 25.03.2024.

Ovi naši dodaci na mirovinu su čista smijurija. Svaki obrtnik i vlasnik firmica bio je prijavljen na minimalac, pa je u skladu sa time dobio i minimalnu mirovinu. To što ima para na računu, nekretnine itd itd nema nikakve veze.. Isto vrijedi i za one od kojih neki spadaju u ovu kategoriju, a imaju i po nekoliko apartmana i stanova i to iznajmljuju. I svi ti praktički spadaju u kategoriju sirotinje, a netko tko ima 1 000 eura penzije i živi od toga, e to je teški lovator. Kako je skoro pa baš sve nakaradno kod nas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.