Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob mišljenja

Neslaganja unutar IDS-a! Sjedište Istarske županije – Pula ili Pazin?

valter boljuncic
Duško Marušić/PIXSELL
16.01.2013.
u 18:32

Valter Boljnunčić traži da se ispravi povijesna nepravda i Puli vrati status sjedišta Istarske županije

Prijedlog IDS-ova saborskog zastupnika Valtera Boljunčića da se gradu Puli vrati status sjedišta Istarske županije i time ispravi povijesna nepravda, a koji je već predan u saborsku proceduru, izazvao je reakciju njegova stranačkog kolege i gradonačelnika Pazina Renata Krulčića. 

– Pazin je i ostat će sjedište Istarske županije – kazao je Krulčić i najavio da će Vladi i Saboru poslati protuargumente na Boljunčićev prijedlog. Neslaganje unutar IDS-a oko ove teme iskoristio je istarski HDZ. Poručuju kako Pula nikada nije bila sjedište županije, pa se i ne može govoriti o ispravljanju nepravde i vraćanju statusa koji mu nikada nije ni pripadao. Drže da Pula time ništa neće dobiti, čak ni simbolično jer je plan Kukuriku koalicije sjedište upravljanja prebaciti u Rijeku.

>>Jakovčić: 'Ja sam stvarno na nečemu i to na istarskoj malvaziji'

Komentara 4

Avatar WindFucker
WindFucker
18:53 16.01.2013.

Svejedno da li će biti Pula ili Pazin, samo ako nam s vrata skinete Jakovčia, Kajina, Langera, Miletića...

OB
-obrisani-
19:00 16.01.2013.

Sjediste je,da bude jasno, u Zagrebu!

Avatar WindFucker
WindFucker
19:02 16.01.2013.

Sjedište IDS-a bi moglo uskoro biti u Remetincu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije