Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozlijeđen i vozač

Nesreća kod Trilja: Dijete životno ugroženo, na auto naletio pijani vozač iz suprotnog smjera

Nova policijska vozila na ulicama Šibenika
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
05.05.2024.
u 18:00

U prometnoj nesreći koju je u nedjelju rano ujutro u Čaporicama kod Trilja izazvao pijani vozač, po život opasne ozljede zadobilo je petogodišnje dijete, a teško je ozlijeđen i sam alkoholizirani vozač, doznaje se u splitskoj policiji.

Nesreća se dogodila oko 7.30 sati na državnoj cesti u mjestu Čaporice gdje su se sudarila dva osobna vozila, vozač jednog automobila pod utjecajem alkohola prešao je na suprotnu kolničku traku i udario u drugo vozilo u kojem su se nalazili vozač i dijete.

Pijani vozač zadobio je teške tjelesne ozljede, dok je petogodišnje dijete kao putnik u drugom vozilu ima ozljede opasne po život te su oboje zadržani na daljnjem bolničkom liječenju. Neslužbeno se doznaje kako je pijani vozač već u 7.30 ujutro imao 1,12 promila alkohola.

Nakon što vozač bude otpušten s bolničkog liječenja nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje. O događaju je obaviješteno državno odvjetništvo i na mjestu događaja je obavljen očevid.

Splitska je policija u samo pet dana sankcionirala 650 prometnih prekršaja na cestama od Trogira do Makarske. Najviše je bilo kažnjenih, njih 197, zbog prekoračenja brzine, ali su kaznu morala platiti i 34 vozača koja su se usudila voziti pod utjecajem alkohola, te petorica drogiranih.

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Iznova otvorena staklena šetnica na Biokovu, najodvažniji uživaju u prekrasnom pogledu

Nova policijska vozila na ulicama Šibenika
1/11

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije