potraga

Nestalo sedam 16-godišnjaka! Jeste li ih vidjeli?

nestali (1)
Foto: Nestali.hr
1/3
01.03.2013.
u 08:52

Policija još uvijek traga za: Marinom Čovićem, Mariom Miletićem, Ivanom Hudorović, Antoniom Matoušekom, Tomislavom Morićem, Franjom Lukačićem i Stivenom Amićem koji su nestali prije tjedan dana.

Nacionalna evidencija nestalih osoba (NENO) objavila je da je prošlog tjedna nestalo osam ljudi, od kojih je sedam maloljetnika, točnije 16-godišnjaka.

Mia Ćosić (16) nestala je u petak 22. veljače u Rijeci otišavši s adrese Vukovarska 47. Visoka je 165 centimetara, ima smeđu kosu i oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u traperice, zimsku jaknu i tenisice.

Istog dana nestao je i njezin vršnjak Dino Šišić koji je otišao s adrese u Zagrebu (Sv. Mateja 70a) u nepoznato. Visok je 160 centimetara, ima smeđu kosu i oči. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu, traperice i imao je tenisice.

Nives Malčec (16) nestala je u nedjelju, 24. veljače, kad je otišla s adrese u Sesvetama, Ive Kerdića 32 u nepoznato. Visoka je 160 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Bila je odjevena u crnu trenirku i prsluk s kapuljačom i nosila je bijele tenisice.

Dan poslije, u ponedjeljak, nestala je Matea Ivanović (16) kad je otišla od kuće u Štefanju. Visoka je 180 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči, okruglo lice, srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku jaknu s bijelim prugama i traperice.

Tri 16-godišnjakinje nestale su u utorak, 26. veljače, u Požegi.

Monika Čop visoka je 160 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči, klempave uši i srednje je tjelesne građe. Magdalena Duronjić je visoka 165 centimetara, ima kestenjastu kosu, plave oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Mira Orišković je visoka 170 centimetara, ima kestenjastu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Siniša Miljan (45) otišao je u srijedu s adrese u Zagrebu, Hercegovinski put 46 i otad mu se gubi svaki trag. Visok je 175 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči, srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivo-smeđu jaknu, plave traperice i nosio je tenisice.

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba, iz Nacionalne evidencije nestalih osoba mole da posjetite njezin profil na internetskoj stranici www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Policija još uvijek traga za: Marinom Čovićem, Mariom Miletićem, Ivanom Hudorović, Antoniom Matoušekom, Tomislavom Morićem, Franjom Lukačićem i Stivenom Amićem koji su nestali prije tjedan dana.

Profile nestalih osoba možete pogledati na stranici Nestali.hr.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar DucMan
DucMan
09:18 01.03.2013.

Toliko nestalih a niti za jednim od njih nema ni 1% napora koji su uloženi u potragu i medijsko praćenje nestanka pokojne Antonije Bilić. Zašto, u čemu je kvaka?

CH
chemica
09:36 01.03.2013.

A što ćeš tražit nekog tko bježi svakih par mjeseci? Evo, ova Hudorovićka koju još nisu "našli". Prva dva puta je bila u obližnjem romskom naselju kod dečka. Što, sada je dečko otišao džepariti u Italiju pa ona za njim? Matea Ivanović također bježi bar drugi put. Nego, to me pomalo zbunjuje. Kako mogu opet pobjeći ako ih nisu ni našli? Mislim, kada se već iznose nebuloze da se većinu ne pronađe. Istina je upravo suprotna. Uistinu nestaju samo djevojke kao što je Antonija Bilić. Takve nesretnice koje padnu u ruke registriranih seksualnih predatora. Joj, ma vidi ti još jednu mucicu maju. I Dino Šišić je već "nestajao" pa ga je murija pronalazila i vraćala u zatvor za maloljetne kriminalce. Ljudi, brzo, odma dignit na noge vojsku i policiju, samo da se to troje OPET pronađu. Život im je sigurno u opasnosti, kao što je bio i Antoniji Bilić. Ma sigurno su kod...švercera ljudskim organima. Zaboga miloga.

TR
Trempetich
10:08 01.03.2013.

Ova cura na slici izgleda kao da se spasila kad je pobjegla....sorry ali ovak tužan pogled nisam dugo vidio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije