jeste li ga vidjeli?

Nestao 64-godišnji Anto Pelivan na velikogoričkom području

nestali, anto pelivan
Iz obiteljskog arhiva
24.03.2013.
u 20:39

Zadnji put viđen je kod vojarne kod Velike Bune, u smjeru prema Velikoj Gorici. Na sebi ima crvenu zimsku jaknu, tamne traperice i tamnu majicu.

Anto Pelivan (64) s velikogoričkog područja nestao je jutros na području Gradića (općina Velika Gorica) i od tada obitelj nema kontakata s njim, te mole javnost za pomoć. 

Anto je urednog i mladolikog izgleda, crne/prosijede kose i visok je 185 cm i težine od 100kg. Na sebi ima crvenu zimsku jaknu, tamne traperice i tamnu majicu.

Zadnji put viđen je kod vojarne kod Velike Bune, u smjeru prema Velikoj Gorici. Moguće je da je u Velikoj Gorici ili Zagrebu. Obitelj moli građane da bilo kakvu korisnu informaciju jave policiji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije