Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mučenje životinja

Neviđena okrutnost: U napušteni bunar bacili dva živa psa

psi u bunaru
Foto: Michael Palijan/VLM
1/3
21.09.2012.
u 18:28

Do dolaska vatrogasaca psi su se utopili pa su izvađena njihova beživotna tijela

Da ljudska surovost ne poznaje granice dokazao je današnji slučaj iz Velike Dapčevice nedaleko od Grubišnoga Polja gdje je netko u napušteni bunar ubacio dva živa psa. Dragan i Vesna Dimač, koji žive nedaleko, hodajući cestom prema susjedima čuli su zavijanje iz bunara.

– Spustili smo se do njega i ugledali dva psa te smo odmah pozvali vatrogasce i policiju jer nismo mogli do pasa koji su se topili u desetak metara dubokom bunaru, pričaju.

Nažalost, psi nisu izdržali do dolaska grubišnopoljskih i daruvarskih vatrogasaca već su se u strašnim mukama utopili.

Kako bi ih izvadili, vatrogasci su napunili bunar vodom i podigli razinu. Policija se nada da su psi čipirani kako bi mogli na lakši način otkriti počinitelje.

Bunar je uz prometnicu Virovitica Grubišno Polje pa je netko vjerojatno pomislio kako je to idealna prilika da se riješi  životinja.

No, očito mu nije na pamet palo koliko je ideja bolesna te da je životinje jednostavno mogao dati u azil ili nekome kome bi bile drage i korisne.

– Postoje humani načini rješavanja životinja. Osim toga, svi su bunari povezani pa nas je sada strah piti vodu, budući da naš nije daleko od ovoga – ističu D. i V. Dimač, zgražajući se nad ovim nehumanim djelom.

Komentara 7

MI
misterija
22:35 21.09.2012.

admine, ima li koja druga imenica od B......za tog necovjeka? Baciti ga i hermeticki zatvoriti bunar.

IT
i_tata_bi_sine
22:55 21.09.2012.

Nema problema, počinitelji će u nedjelju otići na misu i sve će im biti oprošteno. Strrava.

DU
Deleted user
20:53 21.09.2012.

Nadam se da će se otkriti tko je to učinio, ne zbog osvete, nego zbog poruke da je to kažnjivo djelo. Netko ga je odgojio takvim okrutnim, i on će isto odgajati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije