Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SELAK RASPUDIĆ TRAŽI REZOLUCIJU: Prijete otkazi, krađe identiteta

'Nevjerojatno: Stručnjaci došli u Sabor zbog AI, nitko se nije pojavio, a prijete otkazi, krađe, cenzura...

09.05.2023.
u 10:37

Marija Selak Raspudić u Saboru okupila niz relevantnih stručnjaka s područja informatike, kaznenog prava i etike, ali nije uspjela zainteresirati niti jednog jedinog saborskog zastupnika za raspravu koja je ključna za razvoj čovječanstva.

Komentara 20

BU
burza
12:08 09.05.2023.

Ajde mozda zamjene i saborske zastupnike

CA
cavecanem
11:36 09.05.2023.

Mislim da su keramičari, stolari, instalateri, mirni po pitanju AI, ali oni koji su diplomirali na filozofskom i političkim znanostima …

Avatar votum
votum
12:42 09.05.2023.

Jučer je baš bilo kako AI gradi zgradu u Njemačkoj, uz "pomoć" samo 2 bauštelca. Dakle, radnim mjestima je prijetnja sigurno. ...No nitko ne govori kolika je prijetnja čovjek. Evo pogledaj samo medije. AI bi bio objektivniji, dok mu ne dosadimo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije