Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nije li lijepo vidjeti solarnu elektranu na krovu? Postanite ljubitelj prirode i ponosan vlasnik elektrane!

EMSO - E-mobility solutions
Foto: EMSO - E-mobility solutions
1/4
23.04.2024.
u 13:57

Vjerujemo da, vozeći se cestom ili šetajući – sigurno primijetite krovove pune solarnih panela – osim što smanjuju vaše račune, pridonose i izgledu vašeg krova.

Zašto mjesečno plaćati račune za struju kada možete i sami na krovu svog doma proizvoditi električnu energiju koristeći prirodan izvor energije: SUNCE.

Zašto birati fosilna goriva za grijanje kućanstva koja su skupa i zagađuju okoliš? Klimatske promjene su stvarnost naše današnjice. Naravno da se ne želite kupati u zagađenom moru ili šetati šumom punom opušaka. Nitko u ovo doba poskupljenja odnosno inflacije, pogotovo od kad je uveden Euro, ne želi imati dodatne troškove, a solarnim elektranama zagarantirana je godišnja ušteda. Samim time, CO2 utisak bi se drastično smanjio na godišnjoj razini zbog korištenja električnih vozila kao i solarnih elektrana.

Tvrtka EMSO - E-mobility solutions, među prvima u RH je počela širiti ekološku svijest građana gradnjom elektro punionica i solarnih elektrana. Poslujemo 8 godina, a u tom relativno kratkom vremenskom periodu ostvarili smo zavidne rezultate postavljanjem velikog broja solarnih elektrana i elektro punionica diljem Hrvatske te susjednim zemljama.

Foto: EMSO - E-mobility solutions

Također smo ugovoreni partner Hrvatskog telekoma d.d. za gradnju infrastrukture elektro punionica za punjenje elektro vozila diljem Hrvatske. Postavili smo 500+ elektro punionica, za tvrtke i javne ustanove kao i za fizičke osobe tj. kućanstva.

Solarne elektrane omogućavaju besplatnu struju korištenjem sunčeve energije. Višak proizvedene električne energije – koristi se za vrijeme zimskog perioda kada elektrane rade slabijim kapacitetom te samim time stvaraju uštedu kroz cijelu godinu.

Ništa od ovog ne bi bilo izvedivo bez našeg izuzetnog tima koji je instalirao čak preko 400+ elektrana. Imamo jaku tehničku podršku i brzo rješavamo probleme te situacije ako do istih dođe.

Foto: EMSO - E-mobility solutions

Radimo prema sistemu "KLJUČ U RUKE". Koji obuhvaća izradu ponude, Glavnog elektrotehničkog projekta, same montaže te puštanja u pogon fotonaponske elektrane. Također, vodimo svoje investitore kroz cijeli proces ishođenja potrebnih suglasnosti i dozvola potrebnih od strane HEP-a.

Naša glavna misija je osvijestiti građane i tvrtke o korištenju obnovljivih izvora energije te racionalnom korištenju iste. Zauzimamo se za zdrav okoliš i želimo pogurati Hrvatsku prema naprijed u tom aspektu.

Ukoliko ste zainteresirani, kontaktirajte nas:

e-mail: solar@emso.hr

Kontakt broj, Josip Kolarec: 098 444 670

www.emso.hr

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije