Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE POSUSTAJE
Povratak na članak

Scholz: Afera prisluškivanja samo je potvrda da bi slanje Taurusa uvukla Njemačku u rat

Olaf Scholz i dalje ustraje u odluci ne slanja raketa Taurus Ukrajini.

Komentari 6

TR
trpimir2022
18:41 07.03.2024.

Napori za uspostavu mira nemaju šanse, jer ako si za mir, odmah si rusofil. Sveopće divljanje ratnih huškača pokreće ratni stampedo u svjetsku katastrofu.

VL
SE
Serengeti
18:40 07.03.2024.

Uporno se gura Europu u rat. Francuski i britanski vojnici su već u Ukrajini I upravljaju svojim dalekometnim raketnim sustavima. Zašto ste nama nametnuli embargo na uvoz oružja, a Ukrajincima šaljete sve? Svi znamo tko je zakuhao ovaj rat i kome paše da eskalira.

VL
Avatar ciciban
ciciban
20:33 07.03.2024.

A kad hrvatSSka salje branitelje na istocni front?

VL
HO
homofobic
15:33 07.03.2024.

Nakon sveg oruzja i municije, tenkova, neznam sve cega jedna vrsta projektila bi bila prevaga na vagi da ruSSi bombardiraju Berlin??? Glupost! budimo otvoreni pa kazimo istinu: Scholz ima obavezu prema stakoru i sada vraca dug! Zalosno je koliko politicara u vrhovima odlucivanja je potkupljeno ili ucjenjeno i odraduju poslove za ruSSe!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.