Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOMBA U AUTU

Nova eksplozija u Dagestanu - dvoje mrtvih, jedan teško ozlijeđen

dagestan
REUTERS
01.04.2010.
u 08:18

Policija je izvijestila da se eksploziv navodno sam aktivirao, a ne zna se je li bio namijenjen za nove terorističke napade.

Nakon što su bombaši samoubojice u srijedu u ruskom Kizljaru ubili 12 ljudi, u noći sa srijede na četvrtak nova eksplozija unijela je nemir u Dagestanu. Naime, u blizini jednog sela na zapadu Dagestana, automobil u kojem se, kako se pretpostavlja, prevozio eksploziv odletio je u zrak. Dvoje ljudi u automobilu je poginulo, dok je treća osoba hospitalizirana s teškim ozljedama.

Policija je izvijestila da se eksploziv navodno sam aktivirao, a ne zna se je li bio namijenjen za nove terorističke napade. 

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
09:05 01.04.2010.

Državni terorizam, onakav kakvoga provode Izrael, Rusija i neke druge zemlje, uzrok je ovoga terorizma.

AO
antibiotik-onaj antibiotik
12:03 01.04.2010.

Ne zna se je li eksploziv bio namjenjen terorističkim napadima????? Ma naravno da nije, to je bilo za uništavanje krtičnjaka na obližnjim golf terenima, naime čečenske krtice su vrlo velike, odrasli mužijak čečenske krtice ima i do 80 Kg, kreču se u čoporu i napadaju stoku a i ljude!!!! Naravno da se zna za što je eksploziv, a kako je jedna osoba preživjela onda Rusi imaju krasnog sugovornika i sada će se lijepo napričati, onako uz kavu i cigarete.

OB
-obrisani-
10:29 02.04.2010.

bolje mu je da nije preživio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije