Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKE STOŽERA
Povratak na članak

Nove mjere za najveće hrvatsko žarište, bitne promjene u Karlovcu

Nakon skupa u Gornjoj Jelenskoj, gdje je testirano 116 osoba, njih čak 90 bilo je pozitivno. Tako visoki postotak zaraženih, pročelnik Zavoda dr. Inoslav Brkić nazvao je svjetskim fenomenom, koji zaslužuje dodatno istraživanje

Komentari 2

Avatar _Darkwood_
_Darkwood_
18:35 03.10.2020.

Dok god prosvjedujete na internetu i pišete kako sve kužite, da ste prozreli obmanu ilaž a svejedno pristajete na diktaturu, do tad će diktatura i trajat, samo je do vašeg pristanka, da ne pristajete oni nemogu 4 milijuna na silu na ništa natjerat!

VL
ZR
Zrinskagora
08:59 05.10.2020.

Kaže drBrkic da je Popovača fenomen po broju zaraženih , ništa čudno kad prvi čovjek županijskog stožera ne nosi masku

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.