appleov ulagač:

Novi iPad Mini bit će predstavljen već 17. listopada?

Muhammad Ali
Foto: AFP
1/2
02.10.2012.
u 08:24

Umanjena inačica popularnog Appleovog tabletnog računala u prodaju bi trebala biti puštena 2. studenog

Sljedeća velika Appleova manifestacija na kojoj se očekuje predstavljanje iPad Minija dogodit će se 17. listopada, nešto više od mjesec dana nakon predstavljanja iPhonea 5, otkrio je neimenovani Appleov ulagač koji je do podataka navodno došao od više različitih izvora. Umanjena inačica popularnog Appleova tabletnog računala u prodaju bi trebala biti puštena 2. studenoga, prenosi Mashable.

Mini je već neko vrijeme tema kuloarskih priča, a i brojne prijašnje glasine spominjale su predstavljanje baš u listopadu. U rujnu su na kineskoj stranici Bolopad procurile i fotografije koje navodno prikazuju novi tablet. Sudeći prema fotografijama Mini ima manji ekran, od 7,85 inča, no u cjelini je dosta sličan standardnom iPadu 3, čija je dijagonala ekrana duga 9,7 inča.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije