Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapaljiva roba

Novi model kultnog Ferrarija, 458 Italia, je - zapaljiv!

Patrizia D\'Addario
Foto: arhivski snimci (iz 2003., izvor newsbizzare.com)
1/2
02.09.2010.
u 22:02

Ferrari 458 Italia inače je nasljednik modela 430 kakvog u verziji Spider vozi splitski gradonačelnik Željko Kerum a vlasnici su ferrarija brojni poznati Hrvati.

Najnovija senzacija u autoindustriji vezana je za jednu od najrenomiranijih marki. Novi model kultnog Ferrarija, ove godine predstavljeni 458 Italia je - zapaljiv! Vijest je svjetskim medijima prohujala poput metka, krivo je ljepilo kojim je pričvršćen stražnji blatobran, a to ljepilo ne reagira najbolje na temperaturu iz ispuha te je sklono zapaljenju, kažu u Ferrariju.

Kultni je proizvođač tako odlučio povući 1248 prije srpnja ove godine proizvedenih modela novog “propetog konjića”. Za pet modela koji su se zapalili jamče zamjenu u obliku novog istovjetnog Ferrarija, nesretni su vlasnici nekih od spaljenih modela Kinez, Amerikanac, Francuz i Švicarac.

Kako doznajemo kod domaćeg zastupnika za Ferrari, tvrtke Autocommerce, u nas je naručen jedan 458 Italia koji je trenutno u tvornici na doradi te se njegova isporuka očekuje za oko četiri mjeseca. Na tom će se modelu napraviti odgovarajuće preinake te neće biti opasnosti.

Ferrari 458 Italia inače je nasljednik modela 430 kakvog u verziji Spider vozi splitski gradonačelnik Željko Kerum a vlasnici su ferrarija brojni poznati Hrvati.

Ključne riječi

Komentara 10

UD
Utjerivać dobroga
22:27 02.09.2010.

to se na škodi feliciji ne može desit

Avatar karlo5
karlo5
22:20 02.09.2010.

Dobro je što ga nisam kupio....................

TI
Tisikomunjara
23:38 02.09.2010.

Bugatti Veyron ftw

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije