Zločin u Mostaru

Nožem ubila supruga pred očima maloljetne kćeri

nož
Duško Jaramaz/PIXSELL
26.12.2012.
u 16:05

Neslužbeno se doznaje da je Lavića na radnom mjestu ubila supruga i to pred očima maloljetne kćeri. Supruga je Laviću nožem zadala smrtonosnu ozljedu.

U krugu mostarske tvrtke Feroelektro jučer je ubijen Zahid Lavić (46), piše Klix.

Lavić je prevezen u bolnicu gdje su liječnici samo mogli potvrditi smrt. Zbog njegova ubojstva su privedene dvije osobe, L.A. i jedna maloljetna osoba, potvrdio je dežurni kantonalni tužitelj.

Klix neslužbeno doznaje da je Lavića na radnom mjestu ubila supruga i to pred očima maloljetne kćeri. Supruga je Laviću nožem zadala smrtonosnu ozljedu. Navodno su imali bračne probleme, a ona je i ranije dolazila na njegovo radno mjesto. Navodno je supruga policajcima priznala ubojstvo.

>>Sin ubojice istražiteljima: Rekao je da ide samo razgovarati

Ključne riječi

Komentara 2

RE
@rea
17:22 26.12.2012.

Tko zna šta joj je radio, pa ženi puk'o film. Al svejedno. Nitko nema pravo ubit' drugoga, postoji razvod.

Avatar erni
erni
21:23 26.12.2012.

jadan lavić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije