Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZAGREBU

Objavljena snimka: Auto s diplomatskim tablicama prošao kroz crveno, skoro pregazio pješaka

24sata
30.11.2023.
u 16:04

Zasad nije poznato o čijem se automobilu radilo, a policija je dodala kako će sankcionirati vozača ako se pojavi više svjedoka ili dokaza

Pretprošlog utorka kamera s jednog automobila uspjela je snimiti automobil koji je na križanju kod Trga kralja Petra Krešimira IV. u Zagrebu prešao na crveno, a pritom skoro i pregazio pješaka koji je prelazio cestu. Snimka objavljena na 24sata jasno prikazuje kako se radi o automobilu s diplomatskim tablicama, a o svemu se oglasila i zagrebačka policija. 

- Nismo zaprimili dojavu, niti je bilo postupanja od strane policijskih dužnosnika. Nismo našli vozača ni vozilo, a pregledavali smo i druge snimke, ali nije vidljiva registracijska oznaka vozila koji čini prekršaje - poručili su.

Zasad nije poznato o čijem se automobilu radilo, a policija je dodala kako će sankcionirati vozača ako se pojavi više svjedoka ili dokaza. 

>> VIDEO Vozač kamiona razbjesnio: 'Zreo za oduzimanje vozačke'

Ključne riječi

Komentara 3

CH
Changi
16:52 30.11.2023.

Jučer oko podne po tramvajskoj pruzi na Trgu bana Jelačića, pa Ilicom dalje, srebrni auto s diplomatskim tablicama krši bar tri propisa. Ali imaju diplomatski imunitet.

OT
otrovnijezik
17:01 30.11.2023.

Možete mu puhati dok ima diplomatske tablice. Jedino pratiti sličnim vozilom i izgurati ga pred tramvaj. Kako bi Ameri rekli, recipročno pa neka ovi dokazuju da je bilo s namjerom.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
16:57 30.11.2023.

Po takvom ponašanju su mi jedino poznati Talijani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije