Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministarstvo poljoprivrede

Od danas plavi diesel za 80 661 poljoprivredno gospodarstvo

traktor
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
07.01.2015.
u 11:08

Temeljem jedinstvenih zahtjeva za 2014., kvota za plavi diesel za 2015. je gotovo 159 milijuna litara, a dodijeljena je za 80 661 poljoprivredno gospodarstvo.

Od danas u 10 sati poljoprivrednici koji koriste plavi diesel mogu koristiti ovogodišnju kvotu, priopćilo je Ministarstvo poljoprivrede na svojoj internet stranici.

Temeljem jedinstvenih zahtjeva za 2014., kvota za plavi diesel za 2015. je gotovo 159 milijuna litara, a dodijeljena je za 80 661 poljoprivredno gospodarstvo.

U priopćenju se navodi kako je Ministarstvo poljoprivrede, potaknuto nepredvidivim vremenskim uvjetima u posljednjih nekoliko godina, ubrzalo postupak dodjele kvota na najkraći mogući vremenski rok kako bi korisnicima plavog diesela omogućilo neometano obavljanje poljoprivredne proizvodnje.

>>Ribarima omogućeno korištenje novih kvota za plavi dizel

>>Mali ribari izuzeti iz subvencija na gorivo

Komentara 1

Avatar TAJSAM
TAJSAM
16:08 07.01.2015.

Od danas če se mnoge stvari mijenjati za Hrvate. Ova nesposobna Vlada če od sad na sve moguće načine pokušati zavarati Hrvate samo zbog skorog izbora kako Predsjednika tako i relativne većine za novu Vladu. Siguran sam da nećemo zaboraviti zlo i ne rad koje provode ove tri godine. Pozdrav dobrim ljudima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije