Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE VIJESTI ZA PUŠAČE
Povratak na članak

Cigarete od danas poskupjele. Hoćete li prestati pušiti?

Novo poskupljenje vrijedi s ovim petkom, na Dan žena, a cigarete će prosječno poskupjeti za desetak centi

Komentari 5

TU
tutek
13:21 12.03.2024.

Neka su. Da je po mom svaka kutija bi bila 100 eura. Pa tko voli...

VL
ST
starivol
09:26 08.03.2024.

Neću prestati pušiti nego ću na izborima za Sabor glasovati za stranku koja će u program staviti pojeftinjenje cigareta.

VL
PV
prcko.vita
11:40 08.03.2024.

Kutija cigara skoro 40 kuna, pa nije puno. I stvarno Plenki nije lagao dok nam je preko tv ekrana onako lijepo pričao da se ništ ne brinemo i da ziher ništ neće poskupjet nakon što nam on i njegova ekipa uvale euriće a uzmu nam dio naše kulture, lijepe Hrvatske kune. Za 1 kunu si mogao tvornicu da kupiš, koja to valuta može? Nema više, sve su nam uzeli.

VL
TH
than
10:24 08.03.2024.

Tko je želio prestati pušiti taj je i prestao. Da poskupe i duplo, opet se ništa ne bi promijenilo. Samo bi se više nabavljale na crno, a država bi izgubila ogroman porez koji ubire na tom otrovu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.