Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASTOJI U PROMETU

Golema gužva na A1 prema Zagrebu: Sudarila se tri automobila, kolona duga oko 6 km

Foto: HAK/Prometne zgode i nezgode Facebook
1/5
11.09.2023.
u 16:03

Zagrebačka policija potvrdila nam je kako je do nesreće došlo oko 14 sati te da se radilo o lančanom sudaru triju automobila

Kolona dugačka oko šest kilometra stvorila se na autocesti A1 ovog poslijepodneva, i to na potezu između Jastrebarskog i Donje Zdenčine, gdje je došlo do prometne nesreće. Kolona je u jednom trenutku bila duga devet kilometra, no stanje se na tom području polako normalizira.

Zagrebačka policija potvrdila nam je kako je do nesreće došlo oko 14 sati te da se radilo o lančanom sudaru triju automobila. Informacija o ozlijeđenima još nema, a HAK je izvijestio kako je do nesreće došlo na 20. kilometru u smjeru Zagreba.

''Prometna nesreća na autocesti A1 na 20+500 km između čvora Jastrebarsko i čvora Donja Zdenčina u smjeru Zagreba. Promet se odvija jednim prometnim trakom. Vozi se uz ograničenje brzine do 60 km/h. Molimo korisnike za strpljenje'', javljaju.

POVEZANI ČLANCI:

Iako policija nije još zaprimila dojave, na istom je potezu u međuvremenu došlo do još jedne nesreće, a jedno vozilo stajalo je uz samu autocestu. Inače, HAK javlja kako i na državnoj cesti u predjelu Kukuzovac kod Splita također ima manjih zastoja zbog prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više vozila.

>> VIDEO Tri mladića poginula su u nesreći kod Križevaca

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
15:59 11.09.2023.

Vrlo posebno jer u dugoj koloni se može kao svoj na svome uživati i domoljubno potvrđivati da imaš dugu Hrvatsku.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
17:33 11.09.2023.

Naši ljudi jednostavno ne znaju održavati normalan razmak između vozila. Ti paziš...ali se drugi zaleti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije