Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ SE NE ZNA TKO JOJ JE VLASNIK
Povratak na članak

VIDEO Organizira se aukcija za prodaju: Pogledajte kako izgleda jahta koja je zaplijenjena u Hrvatskoj

Odvjetničko društvo iz Zagreba nastoji dokazati da pravi vlasnik megajahte nije Medvedčuk, točnije njegova supruga, već da je godinama prije pokrenuo prodaju jahte tvrtki Lanelia Holding te da je ona stvarni vlasnik jahte. Sada se i u ukrajinskim dokumentima pak navodi da je vlasnik Lanelia Holding

Komentari 8

GA
Gastarbeiter2
21:53 19.04.2024.

Hrvatski porezni obveznik je u svakom slučaju tu kao jamstvo kada se pojavi stvarni vlasnik.

VL
FR
Franjo2023
22:20 19.04.2024.

Rusi ce dobiti rat a onda ce vlasnik jahte isporuciti racun Hrvatskoj:-)

VL
SE
Serengeti
12:04 20.04.2024.

Koje zavrzlame.... Jedino je sigurno da će svu štetu, kada se završe žalbe svih uključenih, na kraju platiti država Hrvatska tj svi mi hrvatski građani. Bravo AP!

VL
KB
k.brijeg
22:37 20.04.2024.

Oteto je prokleto, a sve če na kraju platiti Hrvatski radnik!

VL
ST
strahimir
21:23 19.04.2024.

Svu imovinu Rusa diljem svijeta treba konfiscirati, prodati i dati Ukrajini za obranu i obnovu. Kao što bi trebalo i sa imovinom Srba diljem svijeta i dati Hrvatskoj i drugim zemljama na koje je Srbija napravila agresiju, pljačku, uništavanje, rušenje...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.