Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORENA IZLOŽBA VEČERNJEG LISTA
Povratak na članak

Ova jedinstvena izložba treba putovati svijetom da svima pokaže tko smo

Izložba traje do 15. svibnja i može se razgledati svaki dan od 9 do 21 sat

Komentari 4

SO
Sotona
21:07 03.11.2021.

Najbolje mi je kad vidim teme iz SVJETA= modnosi se jako često svjet je za nas Srbija ! ništa protiv naravno .. Dal.i ovo brijedi i za taj svjet koji nas čpozna koji je naše susjedstvo i srodstvo dijelomično . treba putovati svijetom da svima pokaže tko smo. Najvažnije je ipak Srbima da se to sredi da nas upoznaju ma tko smo !!! Zna se !

VL
OV
ovcalila
21:29 12.10.2021.

Treba sčekati Radmane, preskupo je gorivo za šlepere koji bi to trebali seliti

VL
DD
DD
06:15 19.02.2021.

Baravo sila ste bili i ostali,ovo treba da obide čitavu planetu

VL
EX
extrapreosvesteni
19:40 18.02.2021.

To je izložba o tome kakvi su bili neki hrvati i kakva je Hrvatska bila nekad, možda i o tome kakvi bi opet mogli biti. Međutim, sad imamo državu koja je uništila Imunološki, rasprodala poljoprivredna zemljišta, uništila industriju, prodala sve što donosi dobit, natjerala pola milona ljudi da odsele u potragu za boljim životom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.