Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvale nas
Povratak na članak

Po čemu stranci raspoznaju Hrvatsku? ''Apsolutno nevjerojatna zemlja''

''Hrvatska je apsolutno nevjerojatna zemlja i snažno vas potičemo da isplanirate vlastitu hrvatsku avanturu. Top pet destinacija koje ne smijete propustiti su Dubrovnik, Split, Plitvička jezera, Zagreb i otok Hvar'', poručuju svijetu s Travel Draftsa.

Komentari 8

HI
hiohio
11:23 12.09.2022.

Sve u redu osim da smo balkanska zemlja. Balkanska zemlja vam je Bugarska i Srbija oni imaju planinu Balkan pa su sami sebe nazvali balkanci po njoj tako treba i ostati.

VL
DU
Deleted user
11:40 12.09.2022.

Stranci se oduševljavaju krovištem zagrebačke crkve Sv. Marka .

VL
Avatar HrvatskiZmaj
HrvatskiZmaj
11:08 12.09.2022.

Hvala. No puno je tog propušteno spomenuti. Istra. Velebit. Mlinovi i izvori. Spilje. Alka. Klis. Dolina Neretve....

VL
Avatar Behemot
Behemot
11:34 12.09.2022.

Za crveni turizam bi bilo lijepo prilagoditi Željavu, 20 km od Plitvica, najskuplja građevina u SFRJ, stavi se unutra par Migova .. ako treba mogu volontirati koliko treba da se počisti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.