Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vožnja pod utjecajem alkohola

Pijan automobilom usmrtio pješakinju

Busotina nesreca
Dragutin Šantoši
04.10.2009.
u 09:18

Nesreća se dogodila kada je četrdesetpetogodišnji Z.F. iz susjednog sela, zbog prebrze vožnje, automobilom uletio u desni putni zavoj, a potom je vozilom prešao na lijevu stranu i 'pokupio' pješakinju

VIROVITICA - U Općoj bolnici Virovitica u subotu oko 19 sati, od posljedica zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 17 sati u selu Bušetina preminula je pješakinja Kata Lukčec (54). Nesreća se dogodila kada je četrdesetpetogodišnji Z.F. iz susjednog sela, zbog prebrze vožnje, automobilom uletio u desni putni zavoj, a potom je vozilom prešao na lijevu stranu i 'pokupio' pješakinju. Automobil je potom udario u stablo, a pješakinja je odbačena ne ogradu obiteljske kuće. Pružena joj je prva pomoć, ali je u virovitičkoj bolnici poslije preminula. Policijskim očevidom utvrđen je da je vozač Z.F. upravljao neregistriranim automobilom, s 1,58 promila alkohola. Vozač Z.F. je u nesreći lakše ozljeđen, a suvozačica M.J. zadobila je teške ozljede zbog kojih je zadržana u bolnici.

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar sebastian
sebastian
09:38 04.10.2009.

Ja bi ga prvo razbio, a onda bi zvao policiju, do kada ce drzava tolerirati takve ubojicve, 100 tisuca Eura ostecenoj familiji odmah od drzave, pa neka odplaciva u ratama,a njemu 10 godina zabrane voznje automobilom, ako ga u tom roku uhvate da vozi, 3godine zatvora direktno...!!!

PE
petrovve
09:53 04.10.2009.

sebastian...blag si tvojim kaznama koje si naveo,nije cudo sto nam pravosudje takve kao ovoga samo opomene,i eventualno mala novcana kazna.!...Ovdje bi bio osudjen za ubojstvo u prometu ,voznja pod utjecajem alkohola neregistriranog automobila. Kod nas bi dobio najmanje 6-7 godinana zatvora,ponovno polaganje vozackog...(idiotski test)...oduzimanje vozacke najmanje 2-3 godine...i pored toga morao bi platit obitelji poginulog-e.Nase pravosudje je smijurija.

OB
-obrisani-
10:13 04.10.2009.

Ovakve pijane idiote treba kaznit sa 40 godina zatvorom i doživotno ih zatvorit,do sada nisu pomogle nikakve mjere znaći da je nešto trulo u zakonu,izmjenit zakon i postrožit ga još više,vozaći koji sjedaju pijani za volan nemaju staha od zakona ali ako zna da če doživotno ostati bez vozačke i ako zna da č e ako ga uhvati policija pod utjecajem alkohola i da čče platit kaznu od 300.000 tisuća kuna -vjerujte mnogi bi išli pješke a država se lako naplati ne da daje novac od jednom več da otplačuje ko kredit ili nek se oduzmu nekretnine koje posjeduje!Pamet u glavu dolazi preko lisnice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije