obiteljsko nasilje

Pijani Suhopoljac na ulici udarao nevjenčanu suprugu po glavi

\'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 10.04.09., Cakovec, Hrvatska-  Ilustracija za nasilje u obitelji. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji list\'
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
25.05.2012.
u 17:56

Muškarac (31) je počeo udarati 23-godišnju suprugu i gušiti je još u kući, a s nasiljem je nastavio i nakon što ju je uspio sustići na ulici

Dvadesettrogodišnjakinja iz Suhopolja kod Virovitice jučer se našla na meti svoga nasilnog nevjenčanog supruga koji ju je pod utjecajem alkohola udarao i gušio.

Kako javlja policija, 31-godišnjak sa 0,6 promila alkohola u krvi, zbog "nesuglasica u braku", u jutarnjim je satima u obiteljskoj kući suprugu nekoliko puta udario po glavi pa ju je  počeo gušiti. Nesretnica se uspjela osloboditi i pobjeći iz kuće na ulicu, no suprug ju je sustigao te nastavio udarati sve dok se nije ponovno oslobodila.

Nasilnik je uhićen i doveden u policijsku postaju, a prilikom liječničkog pregleda utvrđeno je da je 23–godišnjakinja zadobila ozljede glave. Slijedi podnošenje kaznene prijave.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije