Htio proći jeftinije

Pijani vozač policajcima: Evo vam love i sve zaboravite!

policija
VL FOTO
11.03.2012.
u 12:19

Dvadesetdevetogodišnji Ličanin zaustavljen je kod Vrgorca. Odbio je alko-test i policajcima ponudio 250 kuna

- Evo vam love i sve zaboravite! Kao da me nikad niste čuli ni vidjeli - predložio je dvojici prometnih policajaca 29-godišnji N. K. kada su njegov golf gospićkih registarskih oznaka zaustavili u Velikom Prologu kod Vrgorca. Bio je vidno pod utjecajem alkohola, odbio je alko-test i policajcima ponudio 250 kuna da ga puste. Doveden je u policijsku postaju gdje je zadržan do otrježnjenja. Bit će kazneno prijavljen za davanje mita. 

Ključne riječi

Komentara 36

VU
vucko
13:07 11.03.2012.

Sigurno znadete onu dalmatinsku pjesmu : Cujte gospon policajac, znadem da sam kriv Zena me je iskarala , jedva da sam ziv !

AK
akil
13:51 11.03.2012.

Mislim da je trebao povesti sasobom policiju iz Gospića koja se prodaje za kilu pečenke.Mislim da dečko ima 250 kuna više u džepu i jedno iskustvo više.

KO
kowski
15:09 11.03.2012.

vijest dana. konačno se našao jedan koji nije uzeo mito. vidi se da hrvatska ide na bolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije