Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
taj primjerak nećemo naplatiti

Pismo glavnog urednika čitateljima: Dio naših najvjernijih pretplatnika neće dobiti primjerak novina u ponedjeljak

Velika Gorica: Promotori dijelili građanima novi nedjeljni Večernji list
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/2
27.02.2023.
u 08:17

Nadamo se da će se vrijeme popraviti te da ćemo u utorak dostaviti redovito izdanje novina svim svojim pretplatnicima, a uz njega i primjerak Večernjaka od ponedjeljka. Hvala na razumijevanju!

Poštovani pretplatnici, zbog vremenskih neprilika distribucija tiskanog izdanja Večernjeg lista na području Dalmacije vrlo je otežana pa, nažalost, dio naših najvjernijih pretplatnika neće dobiti primjerak svojih novina u ponedjeljak, 27. veljače. U znak isprike, svim pretplatnicima koji su ostali bez Večernjakova izdanja od ponedjeljka taj primjerak nećemo naplatiti. Nadamo se da će se vrijeme popraviti te da ćemo u utorak dostaviti redovito izdanje novina svim svojim pretplatnicima, a uz njega i primjerak Večernjaka od ponedjeljka. Nažalost, zbog zimskih uvjeta, nismo stigli ni na kioske u Dalmaciju. Hvala na razumijevanju! Vaš Dražen Klarić

Komentara 2

DU
Deleted user
22:45 26.02.2023.

To oni ne ce ni osjetiti.

SE
Serđo23
12:25 25.05.2024.

Svi smo mi Slaveni za njih manje vrijedni i opasni isto kao Palestinci , iako smo ih u drugom svjetskom ratu štitili i pomagali im !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije