Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljepote i prednosti

Pitali smo vas u kojem gradu u Hrvatskoj biste najradije živjeli, ovo su vaši odgovori

Panorama Splita
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/10
25.11.2023.
u 15:00

Odgovor na pitanje "U kojem biste gradu najradije živjeli?" koji se posebno istaknuo te koji najbolje sažima ljepotu svih krajeva Hrvatske, glasi: "U svakom, svaki ima svoje ljepote i prednosti"

Koji grad se ističe među ostalima? U kojem biste najradije živjeli? Pitanja su to koja smo vam ovoga tjedna postavili na našem Facebook profilu, a pristigao je niz odgovora. Svaki dio Hrvatske za nekoga je najdraži pa su i odgovori obuhvatili sve dijelove zemlje. Velik dio korisnika napisao je kako je njima nadraži grad onaj u kojemu su rođeni i u kojemu su odrasli, a u kojemu još uvijek žive. 

"Slavonski Brod, gdje sam se i rodila i živim", "U kojem oduvijek živim, Vinkovci", "U svom rodnom gradu ispod Kleka... Ogulin", "U Zagrebu gdje sam rođena i odrasla", "Nikad ne bih napustila rodni grad, nema raja do rodnoga kraja ", "U onom u kojem sam i rođena... Virovitica", "Tu gdje sam rođena i gdje živim, u Varaždinu", pisali su tako neki. 

Sudeći prema odgovorima, velik dio građana zadovoljan je gradom u kojem trenutno živi. "U ovom gdje i živim, Hrvatska Kostajnica", "Šibenik u kojem i živim", "Tu gdje sam trenutno, Osijek", neki su od primjera. 

Ipak, ima i onih koji maštaju o drugim lokacijama. "Zadar i Zagreb, pola godine u Zadru, a pola u Zagrebu", "Iako je Zagreb moj grad, rado bih ga zamijenila s Rijekom ili Opatijom, već sutra", "U nekom kraj samog mora", pisali ste nam. 

Dok su se u mnogim odgovorima pronašli veliki gradovi, poput Zagreba, Osijeka, Rijeke ili Splita, neki bi puno radije živjeli u manjim mjestima i selima

VIDEO Jeste li se vozili ovom cestom u Hrvatskoj? Nema baš simpatičan nadimak

Panorama Splita
1/8

"Ni slučajno grad, samo selo", "U Komletincima gdje i živim! Selo moje ljepše od Pariza, lijepo iz daleka, još ljepše iz bliza! A ako bi išao u grad, to bi bio Osijek", "Nije grad, ali je bolji od grada samo zato Kruševo", "Ni u jednom gradu, samo selo, priroda, mir, ljudi", "Ako baš moram birati grad onda bi to bio Varaždin, a ako biram mjesto, selo onda definitivno Tkon na otoku Pašmanu".

VEZANI ČLANCI:

Također, mnogi su iskoristili ova priliku kako bi iskazali svoju ljubav prema određenim gradovima, ali i posebnostima koje oni nude. 

"Uvijek i zauvijek u svojoj voljenoj Petrinji", "Gdje je najljepši zalazak sunca, naravno Zadar", "Moj Osijek pun je sunca, miran i tih...", "Zadar ima sve, a najvažnije ima more", primjeri su. 

Odgovor na pitanje "U kojem biste gradu najradije živjeli?" koji se posebno istaknuo te koji najbolje sažima ljepotu svih krajeva Hrvatske, glasi: "U svakom, svaki ima svoje ljepote i prednosti".

 

 

Komentara 43

OP
Ocvali pupoljak
20:04 25.11.2023.

iz grada pobjegli na selo. Spasili se.

AL
AlfaMike
21:04 25.11.2023.

Vinograd !

SE
Serđo23
00:33 26.11.2023.

Svi su gradovi na svoj način lijepi ! Bitnije je gdje je narod u njima normalan !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije