Splitski aktivisti

Plakati "Jaca traži posao": Tražim novu državu da je upropastim

plakat jadranka
12.09.2011.
u 14:17

"Ova je akcija usmjerena prema samoj glavi hobotnice", napisali su nepotpisani članovi Građanske inicijative i grupa aktivista iz Splita koji su medijima poslali fotografiju plakata

 

Fotografiju plakata "Jaca traži posao" i priopćenje za javnost medijima je uputila nepotpisana Građanska akcija i grupa aktivista iz Splita.
"Ova akcija je ponovo usmjerena prema samoj glavi hobotnice jer se mi ne bavimo krakovima. Ponovo ukazujemo kako riba smrdi od glave i samo „obezglavnjivanjem“ ove hobotnice može se doći do rješenja. Jadranka Kosor i HDZ su oduvijek bili dio problema a ne rješenja. Negiranje stvarnosti od strane Jace samo pogoršava problem jer svaki dan broj nezaposlenih raste, nelikvidnost raste i ova zemlja tone sve dublje. Nakon što su gotovo svi relevantni politički cimbenici i ekonomski stručnjaci dali svoje misljenje i izvrgli ruglu Jacine fatamorgane oko izlaska iz krize, mi pozivamo i medicinske stručnjake da kažu svoje mišljenje o predsjednici Vlade jer je vrlo opasno da osoba koja je u sukobu sa stvarnosću ili koja patološki negira stvarnost sjedi na čelu ove nesposobne Vlade. Ili je to dio „velikog plana“ gdje će se Jaca pozivati na neuračunljivost prilikom najavljenog ispitivanja iste oko HDZ-ovog crnog fonda a svoje teze oko izlaska iz krize će koristiti kao dokaz svoje neuračunljivosti? Bilo kako bilo to nas ne amnestira od odgovornosti da se svim sredstvima borimo protiv ovakve nakaradne političke elite.I zato, dragi nasi sugrađani, samo vi možete promjeniti ovo stanje dajući svoj glas na izborima onima za koje mislite da mogu povesti ovu zemlju na put izlaska iz ovog neodrživog stanja. Pokažite kako je neprihvatljivo da vam glavna korisnica HDZ-ovog crnog fonda izvučenog iz vašeg džepa prodaje priče o borbi protiv korupcije!" poručili su iz građanske akcije.

Fotografiju plakata "Jaca traži posao" i priopćenje za javnost medijima je uputila nepotpisana Građanska akcija i grupa aktivista iz Splita.
"Ova akcija ponovno je usmjerena na samu glavu hobotnice jer se mi ne bavimo krakovima. Ponovno upozoravamo da riba smrdi od glave i samo 'obezglavljivanjem' ove hobotnice može se doći do rješenja. Jadranka Kosor i HDZ oduvijek su bili dio problema, a ne rješenja. Jacino negiranje stvarnosti samo pogoršava problem jer svaki dan raste broj nezaposlenih, a raste i nelikvidnost i ova zemlja tone sve dublje.

Nakon što su gotovo svi relevantni politički čimbenici i ekonomski stručnjaci dali svoje mišljenje i izvrgli ruglu Jacine fatamorgane oko izlaska iz krize, mi pozivamo i medicinske stručnjake da kažu svoje mišljenje o predsjednici Vlade jer je vrlo opasno da osoba koja je u sukobu sa stvarnošću ili koja patološki negira stvarnost sjedi na čelu ove nesposobne Vlade. Ili je to dio 'velikog plana' gdje će se Jaca pozivati na neuračunljivost na najavljenom ispitivanju o HDZ-ovu crnom fondu, a svoje teze o izlasku iz krize koristit će kao dokaz svoje neuračunljivosti?

Bilo kako bilo, to nas ne amnestira od odgovornosti da se svim sredstvima borimo protiv ovakve nakaradne političke elite", napisali su aktivisti Građanske akcije i pozvali sugrađane da promijene ovo stanje dajući svoj glas na izborima onima za koje misle da mogu povesti ovu zemlju.

Plakat koji su poslali medijima zalijepljen je na autobusnim stajalištima u Splitu. 

<<<Mladi SDP-a Split Jadranku Kosor nazvali skojevkom

Komentara 118

SK
Skipper
21:42 12.09.2011.

Zakon!

BI
bilikamen
15:09 12.09.2011.

Jaco, Jarnjak, Hebrang, Sex, Matošić, Bebić................. ..............kako vam se sada SDP smije. Pa i sam Ivo je rekao tko se zadnji smije najslađe se smije. Hahahahahahahahha

Avatar Niškorist
Niškorist
15:00 12.09.2011.

Istinito i zabrinjavajuče !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije