Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'CILJ DRŽATI TRI TOČKE U FOKUSU'
Povratak na članak

Plenković: Da Hrvatska danas nije članica EU, sve krize koje imamo, puno teže bi se s njima nosili

- Sve mjere koje smo poduzimali imale su direktan efekt na troškove različitih subjekata u gospodarstvu - rekao je Plenković na konferenciji Večernjeg lista "Hrvatska kakvu trebamo“

Komentari 7

Avatar Urbani
Urbani
22:51 12.12.2022.

Oporba jedino zna "galamiti, postoje dvije tri iznimke.

VL
VI
vidum
10:39 27.10.2022.

Ja mislim da je naš premijer potpuno u

VL
VI
vito100
11:19 27.10.2022.

Europski centralni polit-biro polako pokazuje svoje pravo komunističko lice. Slobodno tržište više ne postoji, postoji samo centralni europski komitet koji odlučuje o cijenama svega, a da ironija bude veća, sam taj centralni komitet je stvorio energetsku krizu namjerno ulazeći u rat sa Rusijom, i namjerno već godinama reklamirajući tzv. zelenu politiku i zanemarujući ulaganje u konvencionalne energije. Ovu njihovu igru već smo vidjeli kod korona krize, ovo je samo nastavak namjernog uništavanja ekonomije i komunističko preuzimanje. Sve se vodi u Bruxellesu a ovi naši politički jadnici samo su šaka poslušnika. E pa, gospodo komunisti, ovakvo manipuliranje cijenama i ovakva prevelika uloga država u ekonomiji, već je dovela do vrlo visoke inflacije . Euro kao valuta je mrtav, završit će kao dinar u Jugoslaviji. To je i krajnja namjera ovih svjetskih bankovnih kriminalaca. Cilj je uništiti sav privatni sektor, sve nacionalizirati i onda ucjenjivati radnike preko novih digitalnih kriptovaluta Vaš rad će realno vrijediti sve manje, vaše ušteđevine će biti potpuno obezvrijeđene, vaše mirovine također (pogledajte si stanje mirovisnkih fondova za ovu godinu, a to je samo početak) . Između zelenih i komunista nema razlika, Nema tu spasa, nema niti jedne političke opcije koja bi se borila za smanjenje državne potrošnje i manje uloge države u društvu. Ne fukcionira zdravstvo, ne funkcionira pravosuđe, mediji su kupljeni, partijska mafija vlada na svim nivoima!!

VL
TM
trade_mark
10:35 27.10.2022.

ali ništa nam ne može pomoći s kroničnom krizom koja se zove kriminalna organizacija ili hadeze.

VL
Avatar Asterix
Asterix
11:14 27.10.2022.

Kada bi se donosili zaključci samo na temelju Plenkovićevih izjava neupućeni čitatelj bi zaključio da je Hrvatska u samom vrhu EU po ekonomskim pokazateljima i u borbi protiv korupcije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.