Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OVO JE NEPONOVLJIV TRENUTAK'
Povratak na članak

Plenković: Puna su nam srca, ušli smo u obitelj Rafalea i to mijenja naš međunarodni položaj

– Ostvarili smo san. Razgovarao sam s pilotima, puno je srce svima, oduševljeni smo – kazao je kratko premijer Plenković novinarima

Komentari 4

ZA
zagabria5
14:29 25.04.2024.

Političari manje više svi su isti, ali kupovina Rafalea i pogotovo popratnog naoružanja kao Storm Shadow krstarećih projektila dometa 550 km stavlja nas u vodeću poziciju regionalne vojne sile. Tko želi ekonomski prosperitet mora imati snažnu vojnu komponentu i nama se sada perspektiva mijenja na bolje. Jedino da još dovedemo u red redom nesposobne političare

VL
HA
harpot
14:59 25.04.2024.

Veliki dan za našu državu, hvala svima koji su doprinjeli da se ovo dogodi. Uvjeren sam da je ovo dobro pozicioniranje u smislu sigurnosti i odvraćanja onih koji bi eventualno poželjeli ono što se događalo u 90. godinama prošlog stoljeća. I još nešto, preporučujem onim novinarima koji ovo nazivaju kvantnim skokom HRZ-a da pogledaju u enciklopediji što znači izraz kvantni skok pa nakon toga neka komentiraju. Ima ih nekoliko na portalima i elektronskim medijima.

VL
DU
Deleted user
14:46 25.04.2024.

Neka, hvala ljudima iz HDZ-a koji su odlučili sačuvati naše ratno zrakoplovstvo. Ljevica na vlasti bi novac potrošila vjerojatno na hotele za ilegalne migrante i njima sklone udruge.

VL
IZ
ivan.zorger
14:20 25.04.2024.

Puno srce? Ta nogometaška retorika je ipak nešto od čega smo svi barem maaalo više očekivali

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.