pred licem pravde

Počinje suđenje silovateljima Indijke, prijeti im smrtna kazna

honduras, pregled dana
07.01.2013.
u 07:55

Petorica osumnjičenih pojavit će se danas na sudu gdje će im biti pročitana optužnica, a nakon čitanja optužnice slučaj će biti prebačen na specijalni sud kako bi se silovateljima sudilo po brzom postupku

U New Delhiju danas počinje suđenje petorici od šestero osumnjičenih da su 16. prosinca brutalno silovali 23-godišnju indijsku studenticu Jyoti Singh Pandey koja je nakon stravičnog zločina preminula.

Petorica osumnjičenih, Ram Singh, Mukesh Singh, Vijay Sharma, Akshay Thakur i Pawan Gupta, bit će optuženi za silovanje i ubojstvo, dok šesti osumnjičeni ima 17 godina te će se njemu suditi na maloljetničkom sudu. Nakon čitanja optužnice, slučaj će biti prebačen na specijalni sud kako bi se silovateljima sudilo po brzom postupku.

Osumnjičeni još nemaju odvjetnika koji će ih braniti budući da su članovi odvjetničke komore u Južnom Delhiju kazali kako ih ne žele zastupati.

Zbog brutalnog silovanja i ubojstva, svima osumnjičenima prijeti smrtna kazna.

>> Otac Indijke koja je umrla nakon silovanja: Ponosan sam na nju!

>> Silovatelji su indijsku studenticu pokušali i pregaziti autobusom

Ključne riječi

Komentara 4

JA
jako77
09:06 07.01.2013.

5 minuten Rittmeister - 18 Jahre Zahlmeister (a ovdje će izgleda biti obezglavljeni!) - sami su tako htjeli!

RO
rotten
09:24 07.01.2013.

Prikladna kazna zločinu.... Da sve države na svijetu imaju takve prikladne kazne mislim da bi se silovanje iskorijenilo

TO
Toni50
10:01 07.01.2013.

Osumnjičeni još nemaju odvjetnika koji će ih braniti budući da su članovi odvjetničke komore u Južnom Delhiju kazali kako ih ne žele zastupati.. Neka uzmu odvjetnike iz Amerike ili neke druge države; naravno da im neče koristiti... Nadalje ovo sa odvjetnicima je čim čuju da su silovatelji kriminalci mafijaši ili lopovi koji idu pred sud odmah se odluče da ih ne brane . Isto je kao i kod nas primitivizma ima do daske svuda zamijera se odvjetniku koji "zastupa" nekoga tko je več po mišljenju novinara i javnosti krivac - zna se ( primjer Dr. Sanader !) Ili recimo Mladića zastupati to je isto taj se nesmije pojaviti u >>Sreberenici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije