Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pod zabranom proletio kroz granicu u suprotnom smjeru

macelj
Arhiva VL
18.01.2010.
u 14:31

Mladić je proletio pored službenika na granici i to ušavši u trak za suprotan smjer, odnosno za ulaz u Hrvatsku. Pritom je oštetio rampu. Isto je učinio i na slovenskoj granici.

ZAGREB - PU krapinsko-zagorska privela je na kriminalističku obradu 21-godišnjeg Vinka T. koji je, iz još nepoznatog razloga, u nedjelju u 5.25 sati prešao granicu sa Slovenijom na Graničnom prijelazu Maclju, a da se nije zaustavio na carinskom prijelazu.

Mladić je proletio pored službenika na granici i to ušavši u trak za suprotan smjer, odnosno za ulaz u Hrvatsku. Pritom je oštetio rampu.

Naša je policija o nezakonitom prelasku obavijestila slovensku na GP-u Gruškovje, no Vinko T. uspio je izvesti isto i na slovenskoj granici. Bez navođenja identiteta glasnogovornik PU krapinsko zagorske potvrdio nam je događaj, no u interesu obrade nije htio iznositi pojedinosti.

Slovenska policija ipak je uspjela zaustaviti mladića u škodi u mjestu Podlehnik, nekoliko kilometara od granice. Ustanovljeno je da je riječ o hrvatskom državljaninu kojemu je zabranjeno upravljanje osobnim automobilom.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar vaksalainen
vaksalainen
15:30 18.01.2010.

e sada ga stavite u zatvor, kupite mu mali autic igracku i neka vozi brrrm brrrm. to smije voziti valjda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije