virovitica

Poginuo u blizini vlastite kuće nakon što ga je prikliještio traktor

nesreca
Foto: Dragutin Šantoši
1/4
28.06.2012.
u 19:45

Prvi su u pomoć priskočili susjedi, ali muškarcu se nije moglo pomoći jer su ozljede bile smrtonosne.

VIROVITICA - Iako je pedesetpetogodišnji S.B. iz prigradskog naselja Milanovac danas nekoliko puta iz šume svojoj kući dovezao prikolice pune ogrjevnog drveta posljednji provoz, oko 18,55 sati, bio je za njega koban.

Mali traktor vukao je uz brdo prikolicu, a kada je stigao samo nekoliko metara do vrha zastao je. Teret je bio pretežak, pa je traktor krenuo unatrag. Vozač S.B. je, po svemu sudeći, pritisnuo kočnicu.

Prednji dio malog traktora podigao se i osovio okomito te tako prikliještio vozača koji je od zadobivenih posljedica preminuo na mjestu nesreće. Prvi su u pomoć priskočili susjedi, ali muškarcu se nije moglo pomoći jer su ozljede bile smrtonosne.

Policajci su očevid mogli obaviti tek nakon akcije virovitičkih policajaca koji su, pomoću čeličnih sajli i vitla, traktor vratili u horizontalu, te tako oslobodili tijelo mrtvog vozača. Tragedija se dogodila nadomak obiteljske kuće unesrećenog. 

Komentara 6

IB
istina_boli
23:09 28.06.2012.

Sa traktorom bez utega s prednje strane vozio drva, pa drugo i nije za ocekivat.

TA
tatamlata
06:28 29.06.2012.

Ni utege ali ni kabine ni sigurnosnog luka koji bi ga stitili u slucaju prevrtanja . ovo je vec tko zna koji ove godine .

JA
jamanuša
09:47 29.06.2012.

pogubno je ne imati utege naprijed, pritom kuka za prikolicu mora osiguravati odnosno sprečavati podizanje prednjeg kraja voditi računa da teret puno ne opterećuje kuku, lagano polaziti na uzbrdici, opasno je i kad su svi elementi na vozačevoj strani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije