Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO MU JE PALO NA PAMET

Pogledajte što je točio u rezervoar! Cijena goriva lete u nebo, ali ovo nikako nemojte raditi

Mark Rainford/ Facebook
18.03.2022.
u 13:08

Njegov podvig nije prošao bez komentara, a mnogi se slažu kako to nikako nije dobro za automobil.

Vozači se bore sa poskupljenjima goriva, a jedan čovjek iz Cheshirea, u Velikoj Britaniji, odlučio je s tim izboriti se na svoj način, javlja Daily Mail. Naime, uhvaćen je kako na parkingu poznatog trgovačkog lanca u spremnik svog automobila ulijeva kuhinjsko ulje.

Na snimci se vidi kako čovjek iza svog auta skida čepove s boca ulja za kuhanje, zatim nastavlja puniti spremnik goriva svog automobila pred zbunjenim promatračima. Mark Rainford, koji je snimio video, rekao je za Daily Mail: "Snimio sam ga dok sam prolazio pokraj njega. Prvo je skidao sve čepove s boca, to je ono što me nasmijalo. Očito je dobro razmislio."

Njegov podvig nije prošao bez komentara, a mnogi se slažu kako to nikako nije dobro za automobil. "Nemojte stavljati biljno ulje u svoj automobil ili kombi osim ako nije riječ o starom dizelskom motoru. "Zapalit ćeš svoj motor, pregust je i ispumpat ćeš dizel. A pogotovo ga nemojte stavljati u benzinski automobil / kombi", rekao je jedan čovjek. 

 

Ključne riječi

Komentara 4

JU
jumbojet747
23:04 19.03.2022.

Ili je čovjek mentalno prikraćen ili previše gleda internet - isto ti dođe. Ne suditi

EG
ecejvan@gmail.com
09:34 19.03.2022.

Na 2 litre jestivog ulja 1 litru kerozina i teraj Miško bez problema za dizelaše rađene do 2010.

DU
Deleted user
16:51 18.03.2022.

Ja bih mu preporučio maslinovo ulje s Korčule.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije