Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tonči Glavina

FOTO Pogledajte što sve posjeduje novi ministar turizma: Od vile u Dalmaciji zaradi gotovo 60 tisuća eura

Foto: Pixsell/Booking.com
1/7
17.05.2024.
u 11:38

Tonči Glavina rođen je 30. prosinca 1980. u Splitu. Oženjen je otac dvoje djece

Mandatar za novu vladu i predsjednik HDZ-a, Andrej Plenković, danas će u Hrvatskom saboru predstaviti nove ministre. Nakon rasprave, zastupnici će glasati o povjerenju vladi. Većina ministara nam je već poznata, osim novog ministra turizma.

Bivša ministrica turizma, Nikolina Brnjac, pokušat će ući u Europski parlament, a na njezino mjesto dolazi Tonči Glavina, koji je u Ministarstvu turizma i sporta zaposlen od 2017. godine s neto plaćom od 2214,96 eura. Vlada je jučer telefonski razriješila Glavinu s dužnosti državnog tajnika u Ministarstvu turizma i sporta zbog prelaska na novu funkciju.

Prema podacima imovinske kartice novog ministra, Glavina posjeduje luksuznu vilu s 5 zvjezdica u Klisu, površine 295 četvornih metara na posjedu od 731 četvornog metra. Vila ima privatni bazen, fitness centar i pogled na more i planine. Na Bookingu je vila rezervirana do početka listopada, s cijenom noćenja u lipnju oko 500 eura, dok u listopadu iznosi nešto manje od 400 eura. Od iznajmljivanja vila donosi godišnji prihod od oko 59.009,59 eura, piše Telegram

VEZANI ČLANCI:

Osim vile, Glavina posjeduje voćnjak površine 1370 četvornih metara te dva automobila i gumeni čamac. Ima dvije pozajmice u dolarima i eurima te kredit od 200.000 eura kod OTP Banke. Tonči Glavina rođen je 30. prosinca 1980. u Splitu. Oženjen je otac dvoje djece. Magistrirao je 2005. godine na američkom koledžu Wesley, smjer izvršni management i strateško poslovno upravljanje. A trenutačno će obnašati dužnost u Plenkovićevoj novoj vladi u resoru sporta i turizma. 

>>> FOTO Pogledajte što sve posjeduje novi ministar turizma: Od Vile u Dalmaciji zaradi skoro 60 tisuća eura

1/7

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije