Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLETIO S CESTE

Policija o nesreći kod Čazme: Vozaču slijedi prijava, a autobus ide na tehnički pregled

Čazma: Autobus pun djece sletio u jarak, nema ozlijeđenih
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/5
04.03.2024.
u 17:13

U ovoj prometnoj nesreći tjelesne ozljede je zadobilo jedno dijete koje je vozilom hitne medicinske pomoći prevezeno u Opću bolnicu dr. Anđelko Višić Bjelovar, a još jedno dijete je naknadno u pratnji roditelja zatražilo liječničku pomoć

Protiv vozača autobusa slijedi adekvatna prijava nakon kvalifikacija ozlijeda djece, izvijestili su iz PU bjelovarsko-bilogorske u ponedjeljak poslijepodne, nekoliko sati nakon prometne nesreće u kojoj je sudjelovao autobus koji je prevozio 20-ak učenika iz škole.

Do prometne nesreće u Sišćanima došlo je jer se 55-godišnji vozač nije držao na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika, navode iz policije. Pri tome je desnim kotačima zahvatio bankinu, a nakon toga sletio u putni jarak. Tamo se zaustavio, te se gornjim dijelom autobusa naslonio na stup javne rasvjete.

U ovoj prometnoj nesreći tjelesne ozljede je zadobilo jedno dijete koje je vozilom hitne medicinske pomoći prevezeno u Opću bolnicu dr. Anđelko Višić Bjelovar, a još jedno dijete je naknadno u pratnji roditelja zatražilo liječničku pomoć. Vozač autobusa nije bio pod utjecajem alkohola, a autobus je poslan na izvanredni tehnički pregled.

GALERIJA Mjesto na kojemu je autobus pun djece sletio s ceste

Čazma: Autobus pun djece sletio u jarak, nema ozlijeđenih
1/10
Ključne riječi

Komentara 2

GN
gnoj
19:27 04.03.2024.

DA SU BANKINE UREĐENE KAO ŠTO MORAJU BITI NE BI DOŠLO DO OVOGA !

MO
modovisisajteMaraschino
18:21 04.03.2024.

Koliko sam ja čuo valjda je izbjegavao sudar...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije