Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA SINDIKATA
Povratak na članak

Policija poziva Divjak da ne uspoređuje plaće policajaca i prosvjetara: 'Nezahvalne usporedbe'

Policijski službenici su u daleko lošijem materijalnom položaju usporede li se njihove plaće s plaćama u javnim službama, npr. koeficijent koji se primjenjuje na medicinsku sestru u zdravstvenom sustavu iznosi od 1,08 na više, dok se na interventnog policajca primjenjuje 0,8.

Komentari 4

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
14:50 16.10.2019.

Prosvjetari, sramite.se! Vaš je nerad preplaćen! Ako itko zaslužuje veće plaće to su medicinske sestre, pa vatrogasci, onda policajci, pa liječnici pa.......sva ostala zanimanja, a na kraju političari. Onda možda vi. Ili ni onda?

VL
AG
Agricola
15:43 16.10.2019.

Djelatnici u školstvu: "Mi smo najvažniji jer vam obrazujemo djecu". LIječnici: "Mi smo najvažniji jer biste bez nas umirali". Medicinske sestre: "Mi smo najvažniji jer bez nas bi bolnice bile mrtvačnice". Policija: "Mi smo najvažniji jer b i bez nasz nas zavladao kriminal i anarhija". Vojska: "Mi smo najvažniji jer ako nas netko napadne prvi ćemo riskirati živote". Vatrogasci: "Mi smo najvažniji jer da nema nas sve bi izgorilo". Privatni poduzetnici: "Mi smo najvažniji jer vas sve skupa plaćamo". Luda kuća...

VL
Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
18:39 16.10.2019.

Ljudi mijesaju kruske i jabuke, a usto su vodjeni vlastitim interesima, a ne objektivnim stanjem cinjenica. Na kraju krajeva trziste diktira visinu placa. Oni koji su nezadovoljni daju otkaz i skacu na bolje placene poslove, sve dok nedostatak radne snage (domace i inozemne) ne podigne cijenu rada. Sori, al to je realnost. Ak nisi zadovoljan, prestani meketatni nego uzmi stvar u svoje ruke, daj otkaz i nadji bolji posao, ak si kompetentan i pozeljan na trzistu. Medicinske sestre, doktori, informaticari, znanstvenici jesu, pa odlaze na zapad.

VL
OL
Oleoleoleole
14:44 16.10.2019.

Policiji smanjit place.neradnici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.