Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRIČALI MU SE

Policiji prijavio vozača u prekršaju pa ostao u čudu njihovom reakcijom. Dan prije suđenja došlo je do obrata

Screenshot/Google Maps
10.03.2024.
u 19:07

Zbog optužbi da je nepažljivo vozio bicikl na cesti i tvrdnje policajaca da bi mogao 'predstavljati opasnost za druge sudionike u prometu' Clifton se trebao naći u srijedu na prekršajnom sudu.

Dave Clifton vidio je vozača kako drži telefon dok je vozio bicikl kroz Belgraviju u Londonu i snimio incident kamerom na kacigi. Clifton (56) je predao video policiji - ali oni su tvrdili da je vozio bicikl pogrešnom stranom ceste prema nadolazećem motociklu. Zbog optužbi da je nepažljivo vozio bicikl na cesti i tvrdnje policajaca da bi mogao 'predstavljati opasnost za druge sudionike u prometu' Clifton se trebao naći u srijedu na prekršajnom sudu. No, policija je dan ranije odustala od slučaja i ispričala se biciklistu zbog 'stresa i neugodnosti' koje je uzrokovao.

- Ispričali smo se gospodinu Cliftonu zbog stresa i neugodnosti koje je prouzročio ovaj slučaj - poručili su iz policije. U videu se vidi Clifton kako vozi bicikl ulicom u Belgraviji oko 13:30 u kolovozu prošle godine kada je Range Rover uhvaćen kako ide u suprotnom smjeru. Zatim se okreće kako bi snimio vozača kako koristi telefon za volanom, piše Daily Mail.

VEZANI ČLANCI

Clifton je za Evening Standard rekao: 'Vozio sam bicikl ulicom Pont iza kombija. Pogledao sam iza sebe i, kad sam se osvrnuo, kombi je skrenuo na stajalište taksija kako bi izbjegao motociklista koji je bio na krivoj strani ceste, pa sam zakočio i maknuo se s puta. Nisam o tome previše razmišljao, motociklisti to stalno rade. Ali metropolitanska policija je rekla da sam bio na krivoj strani ceste.'

Clifton je dodao da je razočaran reakcijom policije jer u pismu koje je pisalo da je slučaj odbačen nije bilo priznanja da je 'netko pogriješio'. Također je bio iznenađen što je policija podnijela kaznenu prijavu protiv njega umjesto obavijesti o fiksnoj kazni.

FOTOGALERIJA NATO snage započinju vojne vježbe na krajnjem sjeveru Norveške

1/16

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije