Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLADINA ODLUKA
Povratak na članak

Pooštravanje mobilizacije: Putovnice vojno sposobnim muškarcima izdavat će se samo u Ukrajini

Stotine tisuća vojno sposobnih Ukrajinaca živi u inozemstvu, dok se zemlja suočava s manjkom vojnika u ratu

Komentari 7

XA
xaron
07:04 25.04.2024.

Ukrajina je dobila novi paket pomoči od 60 milijardi $. To je izgleda bilo lakše nego nači vojnike .

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
10:21 25.04.2024.

Britanci planiraju poslati Ukrajini nove krilate bombe Paveway 4. Ocheretyne, Donjecka oblast, Rusi još napreduju prema istoku duž autoceste T0511, naredni cilj je mjesto Soloviove, nešto južnije od planirane linije glavnog napada. Ruske snage su taktički nadvladale ukrajinsku 115. samostalnu brigadu koja je branila taj pravac, inače slabije pripremljen za obranu. Širi cilj jer i Krasnohorivka. U Donjecku ruska vojska ide prema gradu Terni, a dijelom i južnije na Yampolivku. Pritisak je i dalje na Chasiv Yar. U Rusiji gore rezervoari Rosnefta kod mjesta Yartsevo u oblasti Smolenska, na autocesti E20. Gori i tvornica za opremanje električnih centrala kod Voroneža u Rusiji.

VL
LU
luftbrenzzer
09:27 25.04.2024.

Objektivno nikom se ne da ići u blatnjave rovove pod kišom granata u ratu punom neizvjesnosti i vrlo upitne konačnice. Netko će dobiti metak a netko imetak, a na kraju će sve riješiti političari samo što neće moći vratiti izgubljenee živote niti vratiti zdravlje bezbrojnim teškim invalidima bez nogu, ruku, očiju... Ljudi znaju da su u ratu potrošna roba pa se gedaju izmaknuti ako je moguće što je posve razumljivo.

VL
RA
radijatori
12:16 25.04.2024.

Zašto mi je izbrisan komentar gdje navodim kako George Soros još 1990-ih u svojim javnim programskim napisima kao udarnu snagu "Otvorenog društva" vidi NATO, i to upravo njegove nove, istočnoeuropske članice? Zar se to ne smije znati, tj. koja je danas svrha Ukrajinca, a sutra i Hrvata? Ako ništa, moramo znati koliko Soroševih sličica pripremiti za staviti u novčanike svima na ukrajinskom frontu, da se trenucima predaha i vojničke tuge svi mogu obodriti i podsjetiti za koga se bore.

VL
SE
Serengeti
09:36 25.04.2024.

STOTINE TISUĆA ukrajinskih muškaraca ne želi sudjelovati u ovom proxy ratu između Rusije i SAD-a kojeg su zakuhale SAD. Da se tu radi o borbi za slobodu, demokraciju i da je ovaj rat biti ili ne biti za Ukrajinu svi bi se pridružili. Nažalost dio naših građana još uvijek ne vidi pravo stanje stvari pa podržava rat u Ukrajini do posljednjeg Ukrajinca.

VL
FU
Fusnota
06:58 25.04.2024.

Sjetili se Ukrajinci da svi trebaju dati svoj obol u obrani. Treba mehaničara i kuhara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.