Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lažni profili

Poznati trgovački lanac upozorava na prevare putem društvenih mreža

Pixabay
13.03.2024.
u 12:45

U obavijesti se ističe upozorenje o primanju lažnih obavijesti o osvajanju u nagradnim natječajima

KTC, poznati trgovački lanac, nedavno je uputio obavijest svojim kupcima putem Facebooka u kojoj upozorava na pojavu lažnih KTC Facebook profila.

"Obavještavamo vas da s lažnih KTC Facebook profila stižu obavijesti da ste dobitnici u našem nagradnom natječaju", objavili su.

KTC je naglasio svoj službeni Facebook profil - facebook.com/ktchrvatska, te istaknuo da će dobitnike nagradnih natječaja objaviti isključivo na toj službenoj stranici. 

POVEZANI ČLANCI:

Reakcije pratitelja pokazale su podršku trgovačkom lancu te zabrinutost zbog sigurnosti i informacijske pismenosti korisnika društvenih mreža. "Svaka vam čast na objavi. Još ima puno, naročito starijih ljudi, koji se baš ne razumiju i kojima nije ništa čudno i neobično dijeliti podatke", napisala je jedna pratiteljica.

FOTOGALERIJA Gužve, redovi... Ovako izgleda jedini otvoreni trgovački centar u Zagrebu:

1/20
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije