Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV

VIDEO Politički analitičari Večernjeg lista o datumu izbora i glavnim temama kampanje

VL
15.03.2024.
u 15:32

Uz analize naših stručnjaka, u TV studiju Večernjeg lista organizirat ćemo sučeljavanja najzanimljivijih rivala, ali i jedan na jedan razgovore. Ako želite znati što se stvarno događa, gledajte Večernji TV!

Kome paše ovakav datum parlamentarnih izbora, tko je spreman za njih, koje će biti glavne teme kampanje i kako bi se stvari trebale odvijati u idućih mjesec dana u prvoj emisiji vezanoj uz parlamentarne izbore komentiraju politički analitičari Večernjeg lista komunikacijska savjetnica Ankica Mamić i Tonči Tadić, bivši saborski zastupnik. Voditeljica Petra Maretić Žonja pitaju ih i koliko će afera "Geodezija" utjecati na tijek izbora i hoće li biti centralna tema ili će to biti neka druga, a iduća emisija na rasporedu je već u ponedjeljak, 18. ožujka u 14 sati, kada će ispred Petre sjesti Dragan Bagić, profesor političke sociologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i Mate Mijić, komunikacijski konzultant i kolumnist Večernjeg lista.    

Mamić, Tadić, Bagić i Mijić tek dio su Večernjakovog izbornog tima koji će pratiti parlamentarne izbore na svim platformama Večernjeg lista, od našeg portala, društvenih mreža, tiskanog izdanja, a koji će uvelike pridonijeti razumijevanju izborne utakmice i kvalitete izbornih kandidata. Za analizu izbora zaduženi su, uz već spomenutih četvero, i Marijana Grbeša - Zenzerović, profesorica s Fakulteta političkih znanosti, a koja će prvenstveno biti zadužena za komentiranje i praćenje kampanje na društvenim mrežama gdje će se, predviđa se, voditi još žešća bitka. Uz njih, stalni komentatori bit će i Večernjakovi politički novinari - Davor Ivanković i Tomislav Krasnec, a emisije će voditi Petra Maretić Žonja, Iva Boban Valečić, Lana Kovačević i Petra Balija.

Posebnu ulogu imat će novinar Večernjeg lista Marinko Jurasić, koji postaje naš "lovac" na spinove i političke obmane, odnosno bit će zadužen za provjeru informacija koje će se naći u javnom prostoru. Čelnik izbornog tima je Žarko Ivković, a članovi su i urednici Mislav Šimatović, Dario Markas, Dean Besedić, Stela Lechpammer, te Danijel Lijović i Ivana Jović, svi pod vodstvom glavnog urednika Večernjeg lista Dražena Klarića

VIDEO Politička bitka počinje, sve bitno o parlamentarnim izborima pratite na Večernji TV!

Posebnu pozornost posvetit ćemo digitalnim platformama, na kojima smo u prošlim izborima ostvarili rekordnu gledanost. Na tri platforme - portal (CMS), YouTube i Facebooku imali smo pregleda videa vezanih uz izbore: CMS: 847,188, Facebook: 1,017,829, YouTube: 248,856. Ukupno smo tako na sve tri platforme ostvarili više od dva milijuna pregleda, točnije 2,113,803.

Stoga ćemo i ovaj put u svom TV studiju ugostiti brojne političare, organizirati sučeljavanja različitih političkih opcija, analizirati obećanja stranaka i koalicija, pratiti kretanje njihova rejtinga, upozoravati na eventualnu političku nekorektnost kandidata za Sabor, prognozirati izglede pojedinih kandidata i izbornih lista da se probiju u Hrvatski sabor...

Uz analize naših stručnjaka, u TV studiju Večernjeg lista organizirat ćemo sučeljavanja najzanimljivijih rivala, ali i jedan na jedan razgovore. Ako želite znati što se stvarno događa, gledajte Večernji TV! 

Komentara 2

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
13:55 15.03.2024.

Trut mozgova.

DO
doktorica
14:46 15.03.2024.

sve dotepenci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije