Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonski Šamac

Preko granice pokušao prenijeti šest kutija testosterona

granična policija
Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images
13.03.2023.
u 11:41

Granična policija je na prijelazu Slavonski Šamac kod 25-godišnjaka otkrila šest kutija s ukupno 30 ampula testosterona. Testosteron, čija je uporaba u sportu zabranjena, vozač je kupio u ljekarni na području Bosne i Hercegovine. Protiv vozača će biti podnesena kaznena prijava.

Policija će kazneno prijaviti 25-godišnjaka koji je u Hrvatsku pokušao unijeti šest kutija testosterona. Kako se navodi u priopćenju PU brodsko-posavske, u nedjelju, 12. ožujka na graničnom prijelazu Slavonski Šamac na ulazu u Republiku Hrvatsku policijski i carinski službenici kontrolirali su  i 25-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je upravljao osobnim automobilom njemačkih nacionalnih registracijskih oznaka.

Pritom je u putnoj torbi vozača nađeno i oduzeto šest kutija s ukupno 30 ampula testosterona, koje se nalaze na listi tvari zabranjenih u sportu, a koje je vozač kupio u ljekarni na području Bosne i Hercegovine i pokušao prenijeti preko graničnog prijelaza. Policijski službenici protiv 25-godišnjaka podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa tvari zabranjenih u sportu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

VIDEO: Nijemci zgroženi rastom cijena: 'Čak je i u Hrvatskoj život bolji'

Komentara 2

ST
StariSokol
14:34 13.03.2023.

Koji humor. Piše da je kupio u apoteki a okriviti će ga za proizvodnju i promet tvari. To je moguće samo kod nas. Okrivi ga za uvoz ili pokušaj uvoza zabranjenih tvari a ne prizvodnju. Svašta. Zato nam predmrti stojee i do 20 godina jer neznaju zašto su ga ustvari okrivili.

DU
Deleted user
14:53 13.03.2023.

novinaru kakve veze ima zabranjeno za uporabu u sportu sa bilo čime?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije