Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVIO JE SVE

Premijer Plenković čestitao Baby Lasagni: Nadamo se da će Hrvatska slaviti uz Rim Tim Tagi Dim

Malmo: Baby Lasagna na probi uoči prve polufinalne večeri Eurosonga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/6
08.05.2024.
u 00:08

Baby Lasagna od samog početka veliki je favorit ovog Eurosonga i stalno se penje na kladionicama, a nastupom je oduševio i premijera Plenkovića

Baby Lasagna prošao je u finale 68. izdanja Eurovizije koja se ove godine održava u Švedskoj, a na tome mu je čestitao i premijer Andrej Plenković. 

- Ponosni na plasman Baby Lasagne u finale Eurovizije! Čestitke na kreativnom i sjajnom nastupu. Želimo puno uspjeha Marku Purišiću i njegovom timu i nadamo se da će Hrvatska slaviti uz Rim Tim Tagi Dim - objavio je Plenković na Facebooku. 

 

Podsjetimo, Baby Lasagna od samog početka veliki je favorit ovog Eurosonga i stalno se penje na kladionicama, a podržavaju ga ljudi iz cijelog svijeta. To se vidjelo i u prijenosu uživo kada se čulo da cijela publika pjeva uz našeg Marka. 

VEZANI ČLANCI: 

- Jako sam sretan što smo se svidjeli publici i što smo osigurali prolazak u finale. Nastup na velikoj pozornici i pred prepunom Arenom novo je iskustvo koje ću sigurno pamtiti. Iskreno jedva čekam ponoviti nastup u subotu, u finalu. Hvala svima na podršci! - rekao nam je Marko Purišić koji je večeras oduševio sve nastupom i izvedbom pjesme "Rim Tim Tagi Dim". Nakon nastupa u polufinalu šanse za pobjedu na eurovizijskim kladionicama su mu porasle na 37 posto.

Malmo: Baby Lasagna na probi uoči prve polufinalne večeri Eurosonga
1/58

 

Komentara 2

BE
bendzola
16:34 08.05.2024.

Kakva kuruza se natječe, sve osim pobjede bilo bi veliko iznenađenje

JA
Jatiser
16:06 08.05.2024.

Otkad se AP brine za Hrvatsku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije