Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVALA U STAN

Prepoznajete li osobe s fotografije? Policija ih traži zbog teške krađe u centru Zagreba

Policija traži pomoć
Foto: PUZ
1/6
05.01.2024.
u 16:18

"Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192", piše zagrebačka policija.

U utorak 6. lipnja 2023. godine, od 10:40 do 14 sati u Zagrebu u Gundulićevoj ulici, u stambenoj zgradi, nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo teške krađe provaljivanjem u stan. Zagrebačka policija pozvala je građane da joj pomognu utvrditi identitet muškarca i žene koji bi mogli znati nešto o provali u stan.

Policija traži pomoć
1/6

Muška osoba imala je bradu, na glavi je nosila šilt-kapu bež boje te je bio odjeven u svjetliju jaknu, ispod koje je imao bijelu majicu s kragnom, plave traper hlače, a na nogama tenisice bijele boje. Ženska osoba na glavi je nosila svijetli šešir te je bila odjevena u bijeli duži sako, ispod kojeg je imala košulju bijele boje, hlače bež boje, a na nogama bijelu obuću. Oko vrata je nosila šal crne boje, a preko lijevog ramena nosila je torbu crne boje.

"Građane koji imaju korisne informacije o osobama s fotografija pozivamo da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese: pp.zagreb@mup.hr", piše zagrebačka policija.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Drska krađa u Sesvetama: Ukrao zlato ispred vlasnika i pobjegao glavom bez obzira

Komentara 10

HR
hrUsrcu
14:25 06.01.2024.

ja ih znam. to su brad pitt i lepa brena

PE
Petarpan1108
21:28 05.01.2024.

Nema cinkanja! Sa cinkerima drugacije...

Avatar Cera
Cera
17:43 05.01.2024.

Ja uopče ne mislim da su počinili tešku krađu...Da je tešlka došli bi kamionom i počistili kompletni stan ovako su mogli odnijeti lovu a od zlata ne znam nikog da ga netko čuva mada ako je i bio kod neke frajerice i to da su počistili ne vjerujem da im je bilo teško-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije