nesreća u posušju

Pretjecao dva automobila, sudario se s kumom i poginuo na mjestu

prometna, sudar, nesreća (1)
Arhivska fotografija
14.08.2011.
u 19:25

Mladić se automobilom izravno sudario s BMW-om koji je naišao iz suprotnog smjera.

Mario Begić (20) vraćao se u subotu, oko 2.15 sati, iz noćnog provoda kući u mjesto kraj Posušja. S njim u Golfu bila su i njegova dva prijatelja Ante i Ivan Begić, inače bratići. U mjestu Bročanac mladić je krenuo pretjecati dva automobila. Izravno se sudario s BMW-om koji je naišao iz suprotnog smjera. Mario je na mjestu poginuo, dok su njegovi suputnici teško ozlijeđeni, prenose 24 sata.

Da tragedija bude veća za upravljačem BMW-a bio je njegov najbolji prijatelj i kum Dalibor Begić, inače brat Ante, suputnika iz Golfa. Dalibor je udario glavom u vjetrobransko staklo, Ivan je posjekao usne i arkadu, a Ante ima potres mozga. Svu trojicu prevezli su u mostarsku bolnicu.  

Ključne riječi

Komentara 29

07
0720
19:58 14.08.2011.

Zalosno,zar ti gradjanski nisi znao da je opcina Posusje u Hercegovini a Hercegovina je uvijek bila dio Hrvatske

OB
-obrisani-
20:07 14.08.2011.

0720 Kada je to \"uvijek\" hercegovna bila dio Hrvatske? A onda kada su dali Istru, Kvarner i Dalmaciju Italiji?

GR
gradjanski
19:44 14.08.2011.

Ah ... kao da su iz istog mjesta ... nije li ovo za BiH izdanje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije