Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kobna prijava

Prijavili pljačku pa 'pali' s čak 8.000 kolačića s marihuanom

kolačići, suvenir (1)
ilustracija
20.04.2013.
u 20:40

- Nikada nisam vidio ovakvo nešto, rekao je za CBS News Janelle Shoihet iz kanadske policije. Kao da je cijela pekarnica ovdje, dodao je.

Nakon prijave da je u tijeku pljačka, policija je došla na mjesto događaja, dvojica sumnjivaca pješice su pobjegla iz kuće iz koje je dojavljeno da je pljačka u tijeku. No, iako nisu uhvatili sumnjivce, policija je iz ovog obilaska otišla - punih ruku. U kući su pronašli kolačiće s marihuanom i to čak oko osam tisuća komada.

- Nikada nisam vidio ovakvo nešto, rekao je za CBS News Janelle Shoihet iz kanadske policije. Kao da je cijela pekarnica ovdje, dodao je.

Jedan od stanovnika kuće 22- godišnjak, rekao je policiji da je željeznom polugom uspio potjerati pljačkaše iz kuće, javlja Huffington Post

No, zbog onoga što je u njegovoj kući pronađeno, serija kolačića s marihuanom te neutvrđenim iznosom same "trave" uhićen je zajedno s još dvije nepoznate žene, u dobi od 20 i 54 godine. Svi troje optuženi su za posjedovanje "kontrolirane supstance" u svrhu trgovine,  a za što je predviđena kazna zatvora.

Zanimljivo je da se svake godine 20. travnja "ljubitelji marihuane" okupljaju ispred galerije Vancouver Art i proslavljaju "korov dan"

>>Trava online: Silicijska dolina postala dolina marihuane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije