ŽIVOT NAKON SANDY

Prijeteći pištoljem, Amerikanac pokušao preko reda kupiti gorivo

benzinska u ny
Reuters/Pixsell
02.11.2012.
u 14:50

Nestrpljivi vozač nije želio čekati u redu na kupnju goriva pa je izvukao pištolj i počeo prijetiti kupcima koji su stajali ispred njega da se maknu

Uz golemu materijalnu štetu superoluja Sandy prouzročila je i zastoj u isporuci goriva diljem SAD-a pa su se tako na onim rijetkim benzinskim postajama koje rade počeli stvarati veliki redovi, ali i borba za kupnju dragocjenih kapljica crnog zlata.

No jednom nestrpljivom vozaču nije se dalo čekati u redu pa je, u želji da što prije kupi gorivo, izvukao pištolj i počeo prijetiti kupcima koji su stajali ispred njega da se maknu. USA Today piše da se incident dogodio na benzinskoj crpki u njujorškoj četvrti Queens te da je tamošnja policija brzom intervencijom privela izgrednika, 35-godišnjeg Seana Baileyja kojeg je potom optužila za prijetnje i posjedovanje oružja. Osude li ga, Bailey bi mogao dobiti i do 15 godina zatvora.

>>Broj poginulih i dalje raste: Sandy odnijela više od 90 života

 

Ključne riječi

Komentara 2

KA
karambita
15:39 02.11.2012.

sta je ovo...par-nepar

DO
dogeatdog
16:56 02.11.2012.

Onaj naš par-nepar je bila majka. Bar se nisi morao bojati da će netko izvući pištolj, haha. Što reče ona spikerica na HTV-u jučer, nastradali su naši prijatelji Amerikanci, moš mislit ! Pao sam u očaj i depresiju zbog toga !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije