Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naložena obdukcija

Prošlo je dva dana: Još nije poznat identitet poginulog pješaka u Krnjaku

Zagreb: U naselju Špansko automobil je naletio na dvije djevojčice
Sanjin Strukic/PIXSELL
21.08.2023.
u 22:26

Ni dva dana od prometne nesreće u Krnjaku nije poznat identitet poginulog pješaka, te je karlovačko Županijsko državno odvjetništvo naložilo provođenje obdukcije i drugih radnji kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće i identitet poginulog pješaka.

Prema priopćenju DORH-a, prometna nesreća se dogodila 19. kolovoza oko 20,38 sati na državnoj cesti D1 gdje je 60-godišnji hrvatski državljanin teretnim vozilom domaćih tablica, vozeći u pravcu Karlovca, udario u pješaka prednjim desnim dijelom vozila i usmrtio ga.

Vozač je tijekom kretanja u koloni vozila, na dijelu kolnika koji nije osvijetljen javnom rasvjetom, propustio pravovremeno uočiti za sada neidentificiranog pješaka koji se kretao uz desni rub kolnika i u istom smjeru, stoji u priopćenju.

VEZANI ČLANCI 

VIDEO Igor Bišćan više nije trener Dinama 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije