Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saborski Odbor za pravosuđe
Povratak na članak

Prvi put u njenu mandatu izvješće Zlate Hrvoj Šipek samo je primljeno na znanje, nije prihvaćeno

Nakon oporbene inicijative glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj Šipek danas će opet biti tema plenarne saborske sjednice gdje će se raspravljati o izvješću njenog i rada DORH-a u prošloj godini te o činjenici da se na natječaj za novog ravnatelja ili ravnateljicu Uskoka nije javio – nitko.

Komentari 3

Avatar Moodleen
Moodleen
16:35 27.09.2023.

Sve pročitam, sve skužim... samo mi nije jasno kaj je to "nabrzinu"? Ja sam mislil da se u Hrvatskoj trebal koristiti hrvatski jezik, ja sam mislil da bi na izvjesnim radnim mjestima trebali biti ljudi barem sa osnovnom školom, al sve se promijenilo "nabrzinu", od kad je gazda "odande".

VL
BJ
bjmaro
15:43 27.09.2023.

Najbolja je gđa Kristo - ona uvijek pobjegne(ili je istjeraju ili u znak prosvjeda napusti sjednicu), a 1, sjedne 2.500 €, a ona junakinja mjeseca.. Genijalno

VL
Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
15:11 27.09.2023.

Raspad sistema

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.