Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREBIO GA NA SMRT

Zajedno pili pa ga izudarao letvom: Muškarac nakon par mjeseci umro u bolnici

Ilustracija
Pixabay
21.12.2021.
u 09:29

U jednom su se trenutku posvađali, nakon čega je 40-godišnjak više puta rukom po licu udario oštećenika, a od siline udarca oštećenik je pao na pod

Muškarac (40) optužen je ubojstvo, a optužnicu je protiv njega podigao ŽDO Zagreb. Tereti ga se da je 17. srpnja 2021. između 16 i 17 sati u jednoj napuštenoj garaži u Magazinskoj ulici u Zagrebu konzumirao alkohol s oštećenikom. U jednom su se trenutku posvađali, nakon čega je 40-godišnjak više puta rukom po licu udario oštećenika, a od siline udarca oštećenik je pao na pod.

Dok je on bio na podu, 40-godišnjak ga je nastavio udarati oštećenika šakama i nogama po glavi i tijelu. Oštećenik je izgubio na svijest, no 40-godišnjak ga je nastavio udarati drvenim letvama i drškom metle

Zbog svega toga, oštećenik zadobio brojne, kako kaže tužiteljstvo, osobito teške ozlijede glave i tijela (krvarenje ispod mekih moždanih ovojnica i krvarenje ispod tvrde moždane ovojnice, višestruko nagnječenje mozga i krvarenje u komore mozga, prijelom nosnih kostiju, prijelom čeljusti, unutarnje ozljede prsnog koša s prisutnošću krvi u oba prsišta i pomakom ulomaka, nagnječenje pluća obostrano). Hospitaliziran je no od zadobivenih ozljeda je preminuo 1. studenog 2021. u medicinskoj ustanovi.  

Tužiteljstvo je optužnici predložilo da mu se produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja djela.

VIDEO Zagrebački vatrogasci podijelili dramatičnu snimku: 'Ovo su posljedice kad raketa padne na balkon'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije